Vezi cu cine s-a iubit George Clooney pana la Amal Alamuddin

Vezi cu cine s-a iubit George Clooney pana la Amal Alamuddin

Pana sa o cunoasca pe actuala sa sotie, George Clooney s-a iubit cu zeci de femei, una mai frumoasa decat alta. Prolificul actor de la Hollywood a avut relatii cu fotomodele, cantarete, actrite, staruri de televiziune sau chelnerite si probabil ca nici el nu le mai stie numarul celor care au trecut prin patul sau.

Desi era ferm convins ca nu se va mai casatori niciodata, George Clooney s-a cununat civil cu o avocata londoneza pe nume Amal Alamuddin. Cei doi se casatoresc religios in acest week-end la Venetia, dupa ce si-au spus "Da" la Londra, tot in luna septembrie.

Inainte sa se lase imblanzit de Amal, naravasul actor a fost un playboy in adevaratul sens al cuvantului. Faimos pentru spiritul sau de aventurier, George "a strecurat" in lista sa de relatii efemere si o casatorie. Ultimul burlac din Cetatea Filmului a fost casatorit timp de patru ani cu actrita Talia Balsam la inceputul anilor '90. Dupa divortul de aceasta, s-a jurat ca nu se mai insoara niciodata.

Chiar daca intre timp s-a razgandit, povestile de dragoste traite de George Clooney nu pot fi trecute cu vederea. De fapt, relatiile sale sunt atat de multe incat pot concura lejer cu numarul de filme in care actorul in varsta de 53 de ani a a fost protagonist.

Vom trece si noi in revista cele mai faimoase cuceriri ale actorului american. Oare care domn nu ar vrea sa treaca in palmaresul personal macar una dintre aceste cuceriri?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest