Silvia de la Vegas s-a maritat in SUA si a nascut un baietel

Silvia de la Vegas s-a maritat in SUA si a nascut un baietel

Discreta in ceea ce priveste viata privata, Silvia de la Vegas a dezvaluit de curand pentru OKmagazine.ro  cele mai importante momente prin care a trecut in ultimul an. Pe numele ei real Silvia Launeanu, "fata cu vioara" a plecat in Statele Unite ca sa se reinventeze profesional, jongland intre muzica si sport o vreme.

Cantareata l-a cunoscut pe Sorin (46 ani) la New York in toamna anului trecut, a nascut un baietel pe nume Alexandru in februrie, iar in luna martie a spus "Da" la primarie, lucru care a ajutat-o sa devina personal trainer cu acte in regula la Equinox, o corporatie din America.

Acum Silvia se simte fericita si implinita, insa o vreme isi va vedea sotul mai rar. Ea va locui in Romania cu fiul ei cel putin cateva luni, in timp ce Sorin, de profesie inginer, va fi nevoit sa faca naveta Bucuresti-New York pentru a-si vedea familia.

Sivlia Launeanu se afla in Romania pentru niste inregistrari la vioara, iar atata timp cat ramane in tara va cauta cateva colaborari muzicale. Ideea i-a apartinut unui impresar din echipa celebrei Adele pe care l-a cunoscut in SUA.

Pe 12 august urmeaza botezul baietelului, iar anul viitor, Silvia de la Vegas va pleca la New York definitiv, unde sotul ei locuieste si lucreaza de mai multi ani.

Foto: Facebook, Silvia Launeanu

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest