Roxana Vasniuc isi acuza fostul sot de violenta

Roxana Vasniuc isi acuza fostul sot de violenta

Vedeta TV Roxana Vasniuc se teme pentru viata ei dupa ce fostul sau sot, Ionut Lorin, a agresat-o fizic si a amenintat-o ca o omoara, scrie Click.ro.

Scena care a pus capac intre cei doi s-a petrecut in urma cu trei saptamani cand Ionut a lovit-o pe Roxana Vasniuc si dupa aceasta intamplare i-a dat un mesaj ca ii ia viata.

Invitata la emisiunea "Teo Show" de la Kanal D, Roxana a povestit cum s-a intamplat intreaga scena intr-o scara de bloc: "E normal sa te temi pentru viata ta in momentul in care cineva ti-o pune in pericol. Mi-ar placea sa-si ceara scuze. Imi doresc doar sa-i fie bine copilului meu. M-a tarat intr-un scandal si arunca tot felul de lucruri menite sa provoace.

Violenta fata de mine s-a intamplat in urma cu trei saptamani, iar tatal copilului meu a spus atunci ca nu-si poate vedea fetita.

Toata scena s-a petrecut intr-o scara de bloc, ziua in amiaza mare. S-au auzit tipete. Agresiunea s-a intamplat in casa, dar apoi m-a tarat in scara blocului. Mi-a dat un mesaj ca ma omoara, batea in usa si ma ameninta ca ma omoara."

Auzind declaratia Roxanei, Ionut a intrat in direct telefonic si a spus ca povestea lor trebuia sa ramana privata, ci nu sa intre in casele tuturor. Iar daca vroia ca el sa isi ceara scuze, acest lucru era firesc sa i-l ceara se intre patru ochi, ci nu sa il spuna pe pun post de televiziune.

Roxana Vasniuc si Ionut Lorin au o fetita nascuta in primavara 2015. Blondina a fugit de acasa cand copilul avea cinci luni, iar ulterior a divortat de acesta, acum fiind mama singura.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest