Vezi ce superstitie a facut-o pe Andreea Tonciu sa renunte la a doua rochie de mireasa

Vezi ce superstitie a facut-o pe Andreea Tonciu sa renunte la a doua rochie de mireasa

Peste aproximativ o luna de zile, Andreea Tonciu va face nunta cu tatal fetitei sale, Daniel Niculescu. Daca pana de curand Andreea sustinea ca vrea sa poarte doua rochii in ziua marelui eveniment, acum bruneta s-a razgandit si doreste sa poarte doar o rochie de mireasa unica, scrie Libertatea.ro.

O superstitie din popor a facut-o sa ia aceasta decizie. Conform vorbelor din batrani, se spune ca daca iti schimbi rochia de mireasa, divortezi, asa ca Andreea Tonciu va purta o singura rochie, dar spectaculoasa, de teama sa nu se desparta de sotul ei.

„O sa am o rochie spectaculoasa si daca stau in centru o sa acopar mirele. Va trebui sa stau la margine. Uite, sa stii ca aseara m-am decis la un model. Mi-am schimbat parerea. Voi purta o singura rochie, pentru ca unele babute mi-au spus ca daca schimb rochia, schimb si barbatul.”, a spus Andreea Tonciu in cadrul unei emisiuni TV de la Antena 1.

In ceea ce priveste planurile de nunta, Andreea Tonciu ramane la ideea ca evenimentul trebuie sa fie unul grandios.

„Vreau sa am o nunta exclusivista, vreau sa am ce nu a avut nimeni pentru ca o data ma marit, o data sunt mireasa si imi doresc asa sa fie cea mai tare nunta, cea mai frumoasa nunta”, a mai spus Andreea Tonciu. 

Dupa o sarcina cu probleme, Andreea a nascut la inceputul lunii iunie, o fetita perfect sanatoasa pe nume Rebecca, iar acum se pregateste intens pentru nunta programata in luna septembrie.

In noiembrie 2015, Andreea Tonciu a anuntat ca este insarcinata, iar pe 12 februarie aceasta s-a casatorit civil cu Daniel Niculescu.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest