Oana Roman pentru prima data mireasa

Oana Roman pentru prima data mireasa

Oana Roman s-a casatorit religios cu Marius Elisei intr-o rochie de mireasa cu talie Empire din dantela si saten, creata chiar de sora ei, Catinca.

Daca Oana a reusit sa isi stapaneasca emotiile in ziua cununiei religioase, Marius Elisei (29 de ani), mai emotiv din fire a varsat cateva lacrimi de emotie. La eveniment au luat parte parintii miresei - Petre si Mioara Roman, iar cu aceasta ocazie Oana l-a cunoscut si pe fratiorul ei vitreg in varsta de numai 4 ani, Petrut care i-a oferit in dar un buchet de flori.

In ziua in care Oana si Marius au devenit o familie crestina si in fata lui Dumnezeu, cei doi insuratei si-au botezat fetita, pe micuta Maria Isabela. In aceasta zi speciala Maria a purtat trei rochite superbe, in timp ce mama ei a schimbat rochia de mireasa ivory cu una rosie, creata tot de sora sa.

Oana Roman a fost condusa la altar de tatal ei, iar dupa ceremonia religioasa a urmat o petrecere organizata la Palatul Stirbei la care au luat parte aproximativ 300 de invitati. Sala a fost decorata in alb si roz ca sa fie in ton cu nunta, dar si cu botezul fetitei, in timp ce musafirii s-au delectat cu bucate din meniul international si cu muzica pentru toate gusturile, aleasa cu grija de DJ Angro, potrivit RomaniaTv.net.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest