Cele mai importante nunti din 2016 ale celebritatilor straine

Cele mai importante nunti din 2016 ale celebritatilor straine

Daca deja am vazut care este topul nuntilor celebre din Romania 2016, a venit timpul sa facem o retrospectiva a celor mai importante nunti din 2016 ale celebritatilor straine.

Anul 2016 a fost unul reusit pentru o multime de cupluri faimoase, in ciuda faptului ca tot anul trecut Angelina Jolie si Brad Pitt au socat cu divortul lor. Sa lasam insa momentele mai putin placute si sa trecem in revista celebritatile straine care au facut nunta.

De la multiplul campion olimpic Michale Phelps care si-a programat nunta in secret anul trecut la uniunea matrimoniala a solistei Ciara cu alesul inimii ei, Russel Wilson, exista mai multe nunti importante care nu trebuie trecute cu vederea. Iata care nuntile care au tinut capul de afis in anul care tocmai s-a incheiat:

Ciara si Russel Wilson

Cantareata Ciara (30 ani) si jucatorul de fotbal american, Russel Wilson au avut o nunta de poveste in vara 2016, la numai trei luni dupa ce solista primise de la iubitul ei un inel pretios cu o piatra masiva de 16 karate. Cei doi s-au casatorit la Castelul Peckforton din Chesire, Anglia. Cei doi au postat primele fotografii de la nunta unde au lasat si un mesaj: Noi suntem familia Wilson! Ciara a purtat la nunta o rochie de mireasa realizata integral din dantela, care poarta semnatura Roberto Cavalli.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest