Este oficial! Nicolas Cage divorteaza de a treia sotie

Este oficial! Nicolas Cage divorteaza de a treia sotie

Actorul american Nicolas Cage (52 ani) a confirma pentru People.com prin intermediul purtatorului sau de cuvant ca divorteaza de cea de-a treia sa sotie, Alice Kim (32 ani), dupa 11 ani de mariaj.

Cei doi sunt separati din luna ianuarie, iar acum se despart oficial, pe cale legala. Se pare ca motivul divortului este infidelitatea. Conform unei surse apropiate lui Nicolas Cage, Alice Kim si-a inselat sotul in timp ce actorul se afla la Festivalul de la Cannes. Cage ar fi aflat de incident de la un partener de afaceri, iar acest lucru a condus la o ruptura definitiva.

Nicolas Cage si Alice Kim s-au cunoscut in iarna lui 2004 la un restaurant din Los Angeles unde Alice era chelnerita. La scurta vreme dupa prima lor intalnire, actorul a cerut-o in casatorie. Nicolas Cage si Alice Kim s-au casatorit in august 2004 si au impreuna un fiu in varsta de zece ani.

Pentru Nicolas Cage acesta este cel de-al treilea mariaj esuat. Artistul a mai fost casatorit in trecut cu actrita Patricia Arquette (1995-2001) si cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley (2002).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest