Nick Carter de la Backstreet Boys s-a casatorit. Afla cine a lipsit de la nunta sa

Nick Carter de la Backstreet Boys s-a casatorit. Afla cine a lipsit de la nunta sa

Nick Carter s-a casatorit cu logodnica sa, expertul de fitness Lauren Kitt in Santa Barbara. La eveniment au fost prezenti AJ McLean, Howie Dorough si Brian Littrell, dar au lipsit Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick din motive profesionale si Kevin Richardson, fost membru BSB. Fetita cu florile a fost micuta Ava, fiica lui AJ.

Cu toate acestea, Nick s-a bucurat de ziua nuntii sale si a postat pe Twitter ca data de 12 aprilie 2014 a fost cea mai fericita zi din viata lui pentru ca  s-a casatorit cu prietena si femeia visurilor sale.

Lauren Kitt a purtat la ceremonia de nunta o rochie de mireasa alba fara bretele. Buchetul miresei a fost format din trandafiri albi de gradina, bujori si anemone

Cuplul si-a depus anterior juramintele scrise de mana in feburarie 2013 in prezenta a peste 100 de persoane, iar acum cei doi s-au cununat intr-un cadru rustic, inconjurati de roze, hortensii si lanterne vintage din lemn.

Nunta lui Carter, impreuna cu  imagini din anii '90 vor fi cuprinse intr-un documentar TV special, realizat in cursul acestui an. Dar pana atunci pe proaspetii insuratei ii asteapta o luna de miere insorita, asa cum Nick a tinut sa posteze pe Twitter.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest