Top 10 nunti celebre din Romania 2016

 Top 10 nunti celebre din Romania 2016

In anul 2016 au fost organizate o multime de evenimente importante, de aceea top 10 nunti celebre din Romania cuprinde nume cunoscute din muzica, film sau politica.

Iata ce femei celebre din tara noastra au spus "Da" in acest an partenerilor sai de viata. O parte dintre ele au devenit intre timp mame (Andreea Tonciu, Adda), iar altele sunt deja la a doua casatorie (Catalina Mustata, Andreea Berecleanu).

Andreea Berecleanu si Constantin Stan s-au casatorit
Andreea Berecleanu si medicul estetician, Constantin Stan au facut pasul cel mare si s-au casatorit in secret, duminica, 18 septembrie la Starea Civila. Cea care a oficiat casatoria a fost primarul Gabriela Firea, fosta colega de breasla a miresei. Cei doi s-au casatorit religios la Biserica Kretzulescu din Bucuresti, pe 5 noiembrie, in prezenta a 40 de invitati. La eveniment, Andreea Berecleanu a purtat o rochie de mireasa alba si eleganta, cu trena lunga.

Andreea Raducan si Daniel Tandreu
Fosta gimnasta, Andreea Raducan, s-a casatorit civil cu iubitul ei, Daniel Tandreu in toamna acestui an. Cei doi s-au casatorit religios pe 15 octombrie, iar la petrecere au participat 250 invitati. Fosta sportiva din Romania si Daniel Tandreu traiesc o frumoasa poveste de iubire incepand cu anul 2012.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest