Mel Gibson, tata pentru a noua oara

Mel Gibson, tata pentru a noua oara

Mel Gibson (60 de ani) se pregateste sa devina tata la inceputul anului viitor pentru a noua oara. Iubita actorului, Rosalind Ross este insarcinata, iar vestea a fost confirmata deja pentru People de un reprezentant al starului american.

„Mel si Rose sunt foarte incantanti de copil. El adora sa fie tata si abia asteapta sa fie din nou parinte, alaturi de Rose. Ultimii doi ani au fost cei mai fericiti din viata lui”, a declarat sursa.

Mel Gibson si Rosalind Ross (26 de ani) traiesc o frumoasa poveste de dragoste care a inceput in urma cu doi ani. Starul american este indragostit pana peste cap de mai tanara sa iubita. Cei doi s-au cunoscut in 2014 cand Rosalind s-a angajat la compania de productie a lui Mel Gibson.

Rosalind, campioana mondiala la gimastica ecvestra si scenarista l-a cucerit pe actor in timpul unei vacante petrecute in Costa Rica.

Desi copiii lui Mel Gibson se bucura pentru tatal lor, acestia il roaga sa nu faca imprundenta sa sa casatoreasca cu Rosalind fara sa semneze un contract prenuptial in prealabil pentru a-si proteja averea in valoare de peste 400 milioane de dolari.

Mel Gibson are sapte copii din primul sau mariaj cu asistenta medicala Robyn Moore de care a divortat in 2011 dupa o casnicie de 30 de ani si o fetita in varsta de sapte ani, Lucia, cu fosta lui iubita, rusoaica Oksana Grigorieva.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest