Madalina Pamfile si Alin divorteaza la notar dupa un an de mariaj

Madalina Pamfile si Alin divorteaza la notar dupa un an de mariaj

Madalina Pamfile si omul de afaceri timisorean, Alin, vor divorta la notar la aproape un an dupa ce s-au casatorit la Starea Civila, scrie Libertatea.ro.

Desi s-a facut femeie de casa si a renuntat la distractiile nocturne de dragul sotului ei, se pare ca Madalina nu s-a obisnuit cu viata linistita din Timisoara unde nu prea avea cu ce sa isi ocupe timpul, motiv pentru care s-a intors in Bucuresti cu acordul lui Alin. Se pare ca o relatie de la distanta a dus la separarea definitiva a celor doi tineri, iar acum, fosta "eleva" a lui Radu Mazare si Alin se indreapta spre un divort la notar.

"Eu si Alin urmeaza sa divortam la notar. Am ajuns aici de comun acord. Pe noi ne-a legat o poveste frumoasa de iubire, doar ca am fost prea tineri sa stim sa tinem de ea. Amandoi regretam ca am ajuns in acest impas. Vom divorta la notar zilele urmatoare", a declarat Madalina Pamfile pentru sursa citata anterior.

Bruneta si sotul ei s-au cununat civil anul trecut, in luna august, iar aceaata visa sa imbrace cat de curand si rochia de mireasa. Se pare ca relatia ei cu Alin nu a fost sortita sa fie una de lunga durata. Pentru ca Madalina il iubeste inca pe omul de afaceri, ea crede ca nu este exclus ca la un moment dat sa se impace.

Ruptura s-a produs in urma cu aproximativ o saptamana, fara sa fi existat vreo persoana din afara care sa le fi deteriorat relatia. Conform unor surse, Alin este cel decis sa divorteze.

Madalina Pamfile a devenit cunoscuta publicului din Romania in urma unei presupuse relatii cu Radu Mazare. Dupa divortul de Alin, ea va deveni din nou o femeie libera.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest