Jon Snow din Urzeala tronurilor se insoara

Jon Snow din Urzeala tronurilor se insoara

Actorul britanic Kit Harington, cunoscut pentru rolul lui Jon Snow din filmul "Urzeala tronurilor" se insoara. Faimosul star in varsta de 30 de ani s-a logodit cu actrita Rose Leslie, interpreta lui Ygritte din acelasi serial, scrie Mirror.co.uk.

Cuplul este impreuna de aproximativ cinci ani si, in curand cei doi actori urmeaza sa se casatoreasca, desi au negat speculatiile de logodna aparute in presa britanica in vara.

Conform ultimelor zvonuri, Kit Harington si Rose Leslie au dat vestea cea mare apropiatilor pe care i-a invitat deja la nunta. Se pare ca indragostitii se vor muta intr-o zona linistita din Anglia, dupa ce la inceputul lunii iulie si-au achizitionat o casa pe care au platit aproximativ doua milioane dolari. Locuinta, plasata pe un domeniu impunator este dotata cu sapte dormitoare, o curte de tenis, hambare, dar si o anexa pentru oaspeti.

Momentan vestea nuntii nu a fost confirmata de actori si inca nu se stie cand are loc marele eveniment. Cei doi s-au cunoscut la filmarile serialului "Game of Thrones" la inceputul anului 2012 si de atunci sunt de nedespartit.

Foto: Twitter.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest