Nunta de poveste pentru Ioana Sucu, fiica unuia dintre cei mai bogati oameni din Romania

Nunta de poveste pentru Ioana Sucu, fiica unuia dintre cei mai bogati oameni din Romania

Fiica unuia dintre cei mai bogati oameni din Romania, Ioana Sucu s-a casatorit cu barbatul visurilor sale, stomatologul Horia Matei. Ioana Sucu a purtat o superba rochie de mireasa marca Zuhair Murad. Cununia religioasa a avut loc la biserica Sfantul Elefterie din Bucuresti. Dupa ceremonie, petrecerea s-a mutat la o locatie selecta din Buftea, scrie StirileProTv.ro

La nunta au fost prezenti familia si foarte multi prieteni. La eveniment a fost invitata si Andreea Esca. Toti cei prezenti au radiat de fericire, in frunte cu mama miresei, Camelia Sucu care a declarat despre fiica ei ca viseaza din copilarie la o nunta de poveste.

"E o mare parte din povestea copilariei ei. Ea si-a dorit sa fie o printesa la nunta ei, cu o rochita de printesa, cu coronita de rigoare si cu tot ce inseamna decoratiunile interioare, sa fie ca un palat al printesei", a spus Camelia Sucu pentru ProTv.

Ioana Sucu si medicul stomatolog Horia Matei s-au cunoscut in urma cu cativa ani si s-au logodit anul trecut. Cei doi indragostiti si-au jurat iubire eterna in fata lui Dumnezeu, la aproape o luna de la cununia civila.

La cei 27 de ani ai sai, Ioana detine o cunoscuta firma de organizare nunti din tara. Ea este mostenitoarea unui imperiu financiar evaluat la 200 de milioane de euro.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest