Ilinca Vandici si-a botezat baiatul si a facut nunta in weekend

Ilinca Vandici si-a botezat baiatul si a facut nunta in weekend

Prezentatoarea TV Ilinca Vandici a avut parte de doua evenimente importante in acest weekend si anume botezul fiului ei si propria nunta, scrie Libertatea.ro.

Ilinca Vandici si Andrei Neacsu si-au crestinat baietelul pe 15 octombrie la o biserica din Tunari din Bucuresti, dupa cei doi s-au cununat religios la aceeeasi biserica. Spre seara, Ilinca Vandici, Andrei Neacsu si aproximativ cei 500 de invitati s-au indreptat spre Palatul Snagov unde au dansat si au petrecut pana in zori.

Asa cum era de asteptat, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil" s-a imbracat ca o vedeta la cele mai importante evenimente din viata ei. La ceremonia religioasa, Ilinca Vandici a purtat o creatie marca Razvan Ciobanu, de culoare roz decorata cu paiete, iar la petrecere a purtat o rochie alba.

Mireasa si mirele au petrecut copios la propria nunta, ei dansand pe ritmuri de muzica populara, spre deliciul invitatilor.
Tot pe 15 octombrie a avut dublu eveniment si pentru Adrian Mutu, care si-a botezat fiul si s-a cununat religios cu Sandra Bachici.

Ilinca Vandici s-a cununat civil chiar de Paste, iar pe 23 iulie a trait pentru prima oara experienta maternitatii, cand a adus pe lume un baiat de nota zece.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest