Gabriela Cristea a nascut

Gabriela Cristea a nascut

Gabriela Cristea a nascut o fetita de nota zece, sambata, 23 septembrie la o clinica privata din Bucuresti, a anuntat pe Facebook chiar vedeta TV.

Desi momentul intalnirii cu micuta Victoria era preconizat pentru luna octombrie, fetita nu a mai avut rabdare sa isi cunoasca parintii si a venit mai devreme. La scurt timp dupa cezariana, fericita mamica a lasat un mesaj fanilor ei virtuali de pe reteaua de socializare amintita:

"Astazi am trait cel mai important moment din viata noastra, Victoria a venit sa ne umple sufletele cu dragoste. Multumim din suflet echipei #sanador pentru cum abordeaza minunea nasterii si ii multumim in mod deosebit dnei dr Oana Moise pentru tot ceea facut pentru noi. Sotul meu este eroul meu si sunt fericita ca e tatal fiicei noastre."

O data cu nasterea fetitei, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit pentru prima data parinti. Mandra nevoie mare ca si-a indeplinit in sfarsit visul de a deveni mama, prezentatoarea TV a incarcat deja prima fotografie cu fetita ei pe pagina de Facebook, dupa ce, in urma cu cateva zile s-a declarat pregatita sa isi intalneasca fiica, mai ales ca a cumparat cele necesare pentru bebelus, inclusiv caruciorul.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au cununat civil in primavara 2015, iar dupa toate probabilitatile ei vor ajunge si la altar dupa nasterea printesei lor, Victoria.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest