Ellie White si-a gasit rochia de mireasa si vrea sa se marite

Ellie White si-a gasit rochia de mireasa si vrea sa se marite

Dupa opt ani de relatie petrecuti cu iubitul ei, Doru Tinca si doi copii, Ellie White si-a gasit rochia de mireasa perfecta si vrea sa se marite, scrie Libertatea.ro.

Cuplul planuieste sa isi oficializeze relatia si sa faca nunta in toamna 2017. Artista si managerul ei vor sa faca nunta la conac, iar aceasta sa aiba ca sursa de inspiratie filmele cu contese de odinioara.

Ideea unei nunti la conac a incoltit in mintea lui Ellie White pe durata filmarilor la clipul “Mintea Mea” care a avut loc intr-o cladire veche in stil art nouveau din judetul Ialomita. Desi pregatirile de nunta incep in primavara viitoare, Ellie White s-a indragostit deja de o rochie de mireasa de 10000 de euro. Rochia este din dantela cusuta manual si va fi realizata la comanda la un atelier din Napoli, Italia.

“Conacul ar fi un loc foarte frumos pentru o nunta in aer liber. Te transpune intr-o alta epoca, o experienta mai aparte si asta ne dorim. Nu am stabilit data exacta, dar cred ca va fi vorba de luna septembrie. Daca ma decid asupra rochiei de mireasa pe care am vazut-o,  va trebui sa zbor de mai multe ori la Napoli pentru probe. Traiesc o perioada foarte nebuna. Am reinceput seria concertelor, am doi copii acasa, un blog care imi necesita toata atentia si acum si o nunta de pregatit. Sunt insa convinsa ca o sa ma descurc”, a declarat, pentru sursa amintita, Ellie White.

Foto: Facebook.com, Ellie White

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest