Cristi Borcea si Alina Vidican au divortat la notar

Cristi Borcea si Alina Vidican au divortat la notar

Dupa ce s-a spus initial ca isi vor incheia mariajul la tribunal, Cristi Borcea si Alina Vidican au divortat la notar, in orasul Constanta, unde fostul actionar dinamovis executa pedeapsa cu inchisoarea primita in ”Dosarul Transferurilor”, scrie Libertatea.ro.

In urma semnarii actelor de divort, Alina Vidican a plecat spre Bucuresti, fericita ca si-a castigat libertatea, in timp ce fostul ei sot s-a reintors la Poarta Alba. Cei doi nu au mai avut nimic de impartit, fiecare vazandu-si de drumul lui. Optimista ca divortul se va incheia rapid, lucru care s-a si intamplat, Alina Vidican si-a luat deja biletul de zbor pentru Miami, ea urmand sa ajunga sambata in Statele Unite.

Alina Vidican si-a inceput relatia cu Cristi Borcea pe cand avea 19 ani. Din casatorie au rezultat doi copii, aflati in prezent in grija blondei. In urma divortului, Alina Vidican ramane cu 120.000 de euro in cont si cu o pensie alimentatara de 10000 de euro pe care Borcea s-a angajat  sa o plateasca lunar. Alina mai are dreptul sa locuiasca cu cei doi copii in apartamentul din Miami a lui Borcea timp de un an, cu conditia sa nu primeasca in locuinta un alt barbat.

In timpul mariajului cu Alina Vidican, lui Cristi Borcea i s-a nascut un baietel, rezultat din relatia sa cu Valentina Pelinel. Acum, ca este separat oficial de Alina, Cristi Borcea se poate casatori cu mama celui de-al saptelea sau mostenitor, in conditiile in care va deveni un om liber si va scapa de pedeapsa cu inchisoarea.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest