Alessia se marita. Artista isi cauta deja rochia de mireasa perfecta

Alessia se marita. Artista isi cauta deja rochia de mireasa perfecta

Cantareata Alessia se marita cu iubitul ei dupa 11 luni de relatie. Artista isi cauta deja rochia de mireasa si spera ca in viitorul apropiat sa aiba primul ei copil, scrie Libertatea.ro.

Alessia a dezvaluit pentru Kanal D unde a fost ceruta in casatorie si ce tip de rochii de mireasa ii plac. Din declaratie, artista a dat de inteles ca la nunta vrea sa poarte doua rochii: una printesa la ceremonia religioasa si o rochie sirena la petrecere.

„A fost o cerere spontana, in Poiana Brasov, pe seara. Cand am ajuns era foarte frig si avea un inel pe bancheta din spate. M-a nimerit, pentru ca eu nu port accesorii. Ma vad printesa la biserica, la vals, dar mai tarziu ma vad sirena. Imi plac rochiile cu manecuta trei sferturi...", a spus Alessia pentru postul TV amintit anterior.

Alessia a postat pe contul ei de Facebook o imagine cu inelul de logodna primit. In dreptul imaginii, a scris: "Am spus DA!"

Dar pana la nunta, Alessia are de gand sa tina o cura de detoxifiere, ca sa se asigure ca va avea urmasi sanatosi. Avand in vedere ca tot procesul cu detoxifierea dureaza aproximativ sase luni, aceasta mai are de asteptat pana isi va intemeia o familie.

"Sper sa facem copii sanatosi si frumosi. Nu stiu cand facem nunta, suntem in dilema daca sa facem si botezul impreuna cu nunta. Voi renunta la anticonceptionale in curand si vom face amandoi o cura de 6 luni de detoxifiere si suplimentare pentru toate organele ca sa fim sanatosi si sa aducem pe lume un copil sanatos”, si-a incheiat aceasta marturisirea.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest