Alina Puscas si-a crestinat baiatul in zi de sarbatoare

Alina Puscas si-a crestinat baiatul in zi de sarbatoare

Prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, Alina Puscas si partenerul sau de viata, medicul Mihai Stoenescu l-au crestinat pe primul lor nascut, Alexandru, pe 21 mai, chiar de Sfintii Constantin si Elena, scrie Libertatea.ro. Desi cei doi nu au dezvaluit unde se desfasoara botezul, in dorinta de a pastra secret acest eveniment, jurnalistii au reusit sa afle informatii despre locul unde s-a desfasurat ceremonia.

Alina Puscas a aparut la biserica imbracata intr-o rochie verde pastel, lunga pana la genunchi, cu crapatura pe mijlocul fustei. Desi este insarcinata in patru luni, prezentatoarea a ales o tinuta mulata cu volan in jurul umerilor.

La ceremonie au participat alaturi de Alina si Mihai, parintii acestora, nasii de botez si doar cativa prieteni apropiati ai cuplului. Dupa crestinarea micutului Alexandru, a urmat o petrecere la un restaurant din centrul Bucurestiului la care au luat parte aproximativ 200 de invitati.

Alina Puscas s-a declarat multumita despre modul in care au decurs lucrurile. Aceasta a declarat pentru sursa citata anterior ca baiatul ”nu a plans deloc”, ci ”a fost foarte cuminte, simpatic si haios”, ba chiar "i-a placut in cristelnita".

Primul copil al cuplului Alina Puscas-Mihai Stoenescu s-a nascut pe 29 august 2015. Cei doi vor deveni pentru a doua oara parinti in toamna acestui an, cand Alina va aduce pe lume o fetita. Alina Puscas a aflat sexul celui de-al doilea copil saptamana trecuta cand a efectuat o ecografie.

Foto: Facebook, Alina Puscas

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest