Cristi Borcea si Valentina Pelinel si-au botezat baiatul

Cristi Borcea si Valentina Pelinel si-au botezat baiatul

La aproximativ 11 luni dupa ce a venit pe lume micutul Milan Cristian, Cristi Borcea si Valentina Pelinel si-au botezat baiatul, scrie SpyNews.ro. Evenimentul s-a petrecut in cursul zilei de luni, 1 mai, pe la orele amiezii. Valentina a declarat in mai multe randuri ca nu isi va crestina copilul decat in momentul in care poate fi prezent la eveniment si tatal copilului ei, Cristi Borcea.

Botezul a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, intr-un cadru restrans, iar petrecerea s-a desfasurat la vila din Pipera a fostului actionar dinamovist, in cea mai mare discretie. La botez au participat cateva prietene ale Valentinei Pelinel, dar si Gigi Becali.

Valentina Pelinel a devenit mama pentru prima data pe 8 iunie 2016, cand l-a adus pe lume pe Milan Cristian, cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea.

Becali a declarat pentru un post de televiziune citat de sursa mentionata anterior ca Borcea nu are de gand sa o duca la altar pe Valentina Pelinel, insa nu stie daca acesta isi mai doreste sa aiba in viitor si alti copii.

Momentan, Cristi Borcea ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea de sase ani si patru luni, acesta fiind condamnat in Dosarul Transferurilor. Borcea a obtinut o permisie de numai 24 de ore pentru a lua parte la botezul fiului sau, dar a doua zi dupa eveniment a fost nevoit sa se intoarca la Penitenciarul Jilava.

Foto: Facebook.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest