Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza

Angelina Jolie divorteaza de Brad Pitt dupa doi ani de mariaj si 12 ani de cand sunt implicati intr-o relatie sentimentala, scrie Elle.com.

Actrita a depus actele de divort motivand diferente ireconciliabile, fara sa ceara suport financiar. De asemenea, Jolie cere custodia celor sase copii ai cuplului (trei infiati si trei biologici), acuzandu-l pe Pitt ca nu este un tata bun. Actrita il acuza pe sotul ei ca isi ineaca amarul in alcool si droguri.

Cererea de divort a fost completata pe 15 septembrie, insa depusa la tribunal cateva zile mai tarziu. Pentru a trece peste acest moment dificil din viata sa, Angelina Jolie a angajat-o pe avocata Laura Wasser care l-a reprezentat si pe Johnyy Depp in procesul sau de divort cu Amber Heard.

Un alt avocat de-al actritei, Robert Offer a emis o declaratie legata de divort, confirmand in acelasi timp actiunea in justitie deschisa de clienta sa: "Aceasta decizie a fost luata pentru binele familiei. Ea nu va fi comentata. Familia solicita in acest moment sa ii fie respectat dreptul la viata privata."

Angelina Jolie crede ca Brad Pitt a inselat-o cu actrita Marion Cotillard, insa ea nu vrea sa se desparta de Pitt din cauza infidelitatii, ci pentru ca nu este multumita de felul in care sotul ei ii trateaza pe copiii lor, scrie tabloidul american TMZ.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest