Andreea Berecleanu si Constantin Stan s-au casatorit religios

Andreea Berecleanu si Constantin Stan s-au casatorit religios

Andreea Berecleanu si medicul Constantin Stan s-au casatorit religios la Biserica Kretzulescu din Bucuresti, pe 5 noiembrie, in prezenta a 40 de invitati, scrie Libertatea.ro. Cei doi i-au avut ca nasi pe Ileana si Catalin Badiu.

Stirista a ales pentru nunta o rochie de mireasa alba si eleganta, cu trena lunga, creata de un designer britanic. Desi nu ii sta in fire, Andreea a comandat rochia de pe internet, dar aceasta a picat perfect pe silueta ei.  Bruneta si-a asortat tinuta cu un voal lung, prins cu o bentita argintie, in timp ce buchetul miresei a fost unul colorat.

Pentru Constantin Stan, ziua nuntii a fost cea mai emotionanta din viata lui. „A fost minunat. Am uitat papionul acasa. Este cea mai emotionanta zi din viata mea, pentru ca la miezul noptii voi schimba prefixul”, a spus medicul estetician la Antena 1.

La randul ei, mireasa a declarat: „In afara de momentele cand am devenit mama, aceasta e cea mai frumoasa zi din viata mea.“ La miezul noptii, cand mirii se pregateau sa taie tortul, Constantin Stan implinea 60 de ani. Prin urmare, data nuntii nu a fost aleasa la intamplare de insuratei.

Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Bucuresti, in prezenta a 150 de persoane. Loredana Groza a sustinul un recital electrizant care i-a facut atat pe miri, cat si pe invitati sa se dezlantuie pe ringul de dans.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest