Anca Serea si Adi Sina se pregatesc de botez

Anca Serea si Adi Sina se pregatesc de botez

La aproape trei luni de la nasterea lui Moise, Anca Serea si sotul ei, Adrian Sina se pregatesc pentru botezul bebelusului, scrie Libertatea.ro. Bruneta nu a ales intamplator prenumele de Moise, ea hotarandu-se rapid in urma unui vis sa ofere baietelului acest nume biblic. Al doilea nume de botez al lui Moise va fi dat de parintii spirituali ai copilului.

Anca Serea si Adrian Sina inca nu au stabilit data exacta a botezului, dar dupa toate probabilitatile, acesta va avea loc cel tarziu in prima luna de toamna si va fi un eveniment intim, fara prea multi invitati.

"Il cheama si Petru, asa cum il cheama si pe nasul nostru si pe baietelul lor. Va fi o ceremonie restransa, probabil ca undeva la sfarsitul lunii august, poate chiar septembrie. Adrian nu va canta la mica petrecere. Ceremonia la biserica e importanta pentru nou. Cred ca tot la Manastirea Casin il vom boteza si pe Moise, trebuie sa ii intrebam si pe nasi. De acel lacas sfant ma leaga multe momente fericite. Acolo i-am botezat si pe ceilalti copii si am facut nunta", a declarat pentru sursa mentionata anterior Anca Serea.

Anca Serea are doi copii din relatia cu afaceristul Filip Poplingher si inca trei copii cu artistul Adi Sina. Desi este mama a cinci copii, bruneta nu exclude posibilitatea de a-si mari familia in viitor.

"Nu ne-am propus sa ne oprim aici. Mai vrem un copil, daca va fi sa fie, atunci cand va vrea Dumnezeu sa se intample. Dar nu acum, asa repede, ca-mi este un pic greu", a recunoscut prezentatoarea TV.

Foto: Facebook.com

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest