Adela Popescu si-a schimbat look-ul dupa ce a fost criticata ca isi neglijeaza aspectul fizic

Adela Popescu si-a schimbat look-ul dupa ce a fost criticata ca isi neglijeaza aspectul fizic

Dupa ce a fost aspru criticata in ultima vreme ca isi neglijeaza aspectul fizic, Adela Popescu a trecut la fapte si si-a schimbat radical look-ul. Aceasta si-a vopsit parul si, mandra de noua sa imagine, a postat o fotografie cu ea dupa marea schimbare pe blogul personal, scrie Libertatea.ro.

„Suvita cu suvita, pic cu pic, asa ajungi blonda in toata regula! Cam asta as putea spune despre noua mea schimbare de look. E inca vara, eu am iesit din perioada de lauzie, am acasa doi baieti preocupati de frumos carora vreau sa le sclipeasca ochii cand ma vad, asa ca ce motive mai bune puteam gasi pentru un mic refresh”, a scris  Adela Popescu pe blogul ei,  adelapopescu.eu.

Prezentatoarea TV impreuna cu sotul ei, Radu Valcan au anuntat in luna decembrie a anului precedent ca vor deveni parinti. Adela Popescu a devenit pentru prima data mama pe 11 iunie, cand a nascut natural un baietel de nota 10.

Dupa nastere, Adela a postat o serie de fotografii pe retetele de socializare unde parea ca nu mai este deloc interesata de felul in care arata. Pentru acest lucru, ea a fost taxata de fanii sai virtuali, iar acum a adoptat un look fresh, mai ales ca peste doua saptamani va aparea din nou pe micile ecrane in emisiunea "Vorbeste lumea".

Foto: Adelapoescu.eu

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest