Adda s-a cununat civil

 Adda s-a cununat civil

Adda a facut in sfarsit pasul cel mare si, dupa un an de la debutul relatiei sale cu impresarul Catalin Rizea, artista s-a cununat civil la Targu-Mures, in cadrul complexului ‎Darina‬ Pestisorul De Aur din Sincraiu de Mures, scrie Libertatea.ro.

Artista a purtat la cununie o frumoasa rochie alba, cu maneci lungi, realizata din dantela si material vaporos. Rochita cu spate transparent si coronita de flori purtata pe cap i-au adus Addei o infatisare delicata si feminina.

Pentru ca Adda a tinut ca la eveniment sa ia parte toti membrii familiei, la cununie a participat inclusiv catelusul ei.

Adda a tinut sa le multumeasca pe contul sau de soclializare celor doua case de moda care s-au ocupat de vestimentatia ei si a sotului sau, Catalin Rizea, cat si organizatorilor de nunta care le-au pus la dispozitie locatia: "Multumesc Cloche pentru rochia de vis, Louis Purple RO si Darina Hotels & Stores."

Tot pe Facebook, Adda i-a facut o declaratie de dragoste si lui Catalin Rizea, alaturi de care vrea sa isi imparta intreaga viata:  "Am spus DA pentru ca am simtit din tot sufletul ca vreau sa fiu cu tine toata viata! Te iubesc!"

In urma cu cateva zile Adda a anunta ca este insarcinata si ca urmeaza ca ea si proaspatul ei sot sa devina parinti in acest an.

Foto: Facebook, Adda

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest