Etichete metalice autoadezive

Etichete metalice autoadezive

Imaginatia creatorilor de etichete din Romania este pusa la incercare de un concept nou. Este vorba despre etichetele metalice autoadezive pentru nunta. Realizate din aluminiu sau cupru, etichetele autoadezive pentru nunti pot fi personalizate si colorate diferit, in functie de solicitarile clientilor.

Etichetele metalice sunt realizate din materiale mai putin conventionale, dar faptul ca sunt produse inovatoare foarte atractive le diferentiaza de celelalte etichete de pe raft.

Etichetele metalice autoadezive se pot lipi pe aproape orice suprafata (sticla, lemn, tabla, metal, piele etc) si pot fi inscriptionate cu diferite mesaje. Daca vrei sa iti exprimi sentimentul de bucurie simtit atunci cand sarbatoresti impreuna cu familia si prietenii ziua nuntii tale, o poti face cu ajutorul etichetei metalice care are mesajul “Onorati de prezenta”.

Cei care vor sa comande etichete metalice autoadezive pentru nunti, botezuri si alte petreceri, o pot face cu conditia sa comande produse in valoare minima de 100 lei la furnizorul Ax Perpetuum Impex

Etichetele autoadezive pentru etichetat produse diverse modele sunt recomandate pentru personalizarea marturiilor de nunta sau a sticlelor din care se servesc diverse bauturi la nunta. 

Gasesti aici mai multe detalii despre modalitatea de achizitie si transport: http://www.cadouri-marturii-nunta.ro/index.php/cum-cumpar/.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest