Etichete autocolante din hartie utile si versatile

Etichete autocolante din hartie utile si versatile
Etichete autocolante din hartie utile si versatile Etichete autocolante din hartie utile si versatile Etichete autocolante din hartie utile si versatile

Etichetele autocolante din hartie sunt ambalaje extrem de utile si de versatile. Folosite pentru personalizarea marturiilor de nunta, etichetele autocolante tiparite pe hartie cu adeziv special rezista in conditii de umiditate, atunci cand sunt lipite pe sticle, borcane si alte produse refrigerate.

Etichetele autocolante pot fi aplicate pe pungi de cadouri, saculeti de iuta, in cazul nuntilor cu tematica rustica, pe diverse huse si folii nepersonalizate. Acestea confera ambalajelor si marturiilor de nunta o anumita identitate. Etichetele pot fi modul in care mirii isi personalizeaza marturiile inainte de a le oferi la nunta invitatilor.

Etichetele autocolante din hartie dau personalitate fiecarui cadou, facandu-l mai atractiv.

Fie ca pe eticheta mirii isi trec numele si data nuntii sau personalizeaza etichetele cu numele invitatilor, alaturi de un scurt mesaj de multumire si o semnatura, cert este ca etichetele autocolante din hartie completeaza un cadou de nunta cu eleganta.

Scris de mana sau tiparit la calculator, mesajul de pe etichete transmite ceva invitatilor.

Etichetele au mare aplicabilitate practica atat in viata de zi cu zi, cat si in cazul diferitelor evenimente. Ele se pot aplica pe produse cosmetice, marturii cutiute etc., iar designul lor nu trebuie sa fie unul standard, ci poate lua orice forma.

Etichetele autocolante din hartie pot avea un desen sugestiv imprimat cu doi porumbei, cu verighete sau cu un peisaj de toamna, asa cum reiese din lista produselor comercializate.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest