Te pregatesti pentru o nunta de iarna si nu stii ce gustari dulci sa oferi invitatilor la mese? O idee festiva pentru nuntile de iarna sunt acadelele pe bat decorate cu stelute de nea si invelite in folie.
Fie ca le pregatesti singura pentru un candy-bar spectaculos sau doresti sa le oferi in dar invitatilor sub forma de marturii, in loc de obisnuitele acadele poti folosi marsmallows.
Marshmallows sunt niste dulciuri festive tot mai des intalnite in peisajul nuntilor si a altor petreceri. Pentru un efect vizual deosebit, aceste bomboane festive pot avea la baza bezea, biscuiti graham si ciocolata.
Ingrediente:
- ciocolata simpla
- biscuiti graham cu ciocolata
- topping bomboane colorate
- bezele de casa sau cumparate din comert
- pungi mici si panglici pentru invelit acadelele.
Se poate folosi cantitatea dorita in functie de numarul de acadele dorit. Important este sa ai totul la indemana atunci cand ciocolata s-a topit. Daca nu lucrezi repede, ciocolata se intareste.
Mod de preparare:
Rupe biscuitii graham in jumatate pe liniile punctate pentru a face sase patrate.
Intr-un castron mic, se pune ciocolata si se lasa la topit in cuptorul cu microunde 30 secunde. Dupa aceea amesteca manual ciocolata cateva secunde pana se omogenizeaza si se topeste integral, fara sa o pui din nou la foc.
Cu ajutorul unei spatule, acopera o parte din biscuite cu ciocolata topita si aseaza acel cookie pe hartie cerata. Scufunda batul de acadea in ciocolata topita si aseaza-l in centrul la biscuite.
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.