Tendinte: Marturii nunti 2019

Tendinte: Marturii nunti 2019
Tendinte: Marturii nunti 2019 Tendinte: Marturii nunti 2019 Tendinte: Marturii nunti 2019 Tendinte: Marturii nunti 2019 Tendinte: Marturii nunti 2019 Tendinte: Marturii nunti 2019

Vrei sa stii ce cadouri sa le oferi invitatilor la nunta ca sa ii impresionezi? Atunci afla care sunt tendintele in materie de nunta, iar apoi selecteaza acele marturii nunti 2019 pe care le consideri potrivite pentru evenimentul vostru.
In final, tine cont de tendinte, dar si de alte criterii cum ar fi: marturiile trebuie sa scoata in evidenta personalitatea mirilor si sa se incadreze in bugetul de nunta. Mai jos, am ales cateva marturii in tendinte pentru evenimentele programate anul viitor.

Marturiile inspirate din povesti sunt in voga
Pentru ca se mizeaza pe stilul glamour, la nuntile din 2019, miresele care poarta rochie Princess si accesorii argintii sau aurii (bentita, cercei etc), se vor lasa cu siguranta inspirate de nemuritoarea Cenusareasa atunci cand aleg marturiile. De la semnele de carte Pantof la marturiile Caleasca din sarma alba, aminteste-ti ca marturiile inspirate de povesti romantice sunt potrivite pentru nuntile tematice din 2019.

Marturiile pot fi alese dupa tema nuntii
Marturiile desfacator sticla Turnul Eiffel sunt o alta optiune posibila pentru mirii care organizeaza o nunta cu tema Paris, incarcata de romantism. In aceasta categorie, orice marturie sub forma de inima este o alegere potrivita.

Marturiile cutiuta sunt la mare cautare in 2019
Indiferent de materialul din care sunt confectionate (carton, metal), mirii le pot oferi oaspetilor marturii cutiute umplute cu ceva dulce in interior. Bomboanele sau arahidele glazurate simbolizeaza iubirea pe care si-o poarta cuplul de insuratei.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest