Marturii sticla pentru nuntile din 2016

Marturii sticla pentru nuntile din 2016
Marturii sticla pentru nuntile din 2016 Marturii sticla pentru nuntile din 2016 Marturii sticla pentru nuntile din 2016 Marturii sticla pentru nuntile din 2016 Marturii sticla pentru nuntile din 2016 Marturii sticla pentru nuntile din 2016 Marturii sticla pentru nuntile din 2016 Marturii sticla pentru nuntile din 2016 Marturii sticla pentru nuntile din 2016

Sezonul nuntilor este in toi si, o data cu venirea verii, viitorii miri cauta tot felul de cadouri pentru invitatii lor. Marturiile sticla sunt perfecte pentru nuntile din 2016, indiferent de continutul lor. Sticlele si borcanelele marturie pot fi comandate goale, dar decorate intr-un mod elegant si accesorizate cu fundita.

Ca si personalizare, se trece numele mirilor si data evenimentului pe un card. In categoria articole bucatarie, respectiv Nunti si evenimente vei gasi o multime de produse din sticla, numai bune de oferit invitatilor prezenti la nunta in semn de multumire. Astfel de marturii nunta sunt utile, iar dupa nunta pot fi folosite ca recipiente pentru diferite conserve preparate acasa.

Daca sticlele si borcanelele nu sunt pe placul tau, mai poti alege si alte marturii sticla pentru nuntile din 2016, cum ar fi paharele sau articolele de candy-bar.

Daca si tu vrei sa le oferi oaspetilor un cadou special, nu ezita sa cauti si alte idei de marturii in articolul Cadouri de nunta deosebite.

 

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest