Marturii de nunta pentru fiecare anotimp

Marturii de nunta pentru fiecare anotimp
Marturii de nunta pentru fiecare anotimp Marturii de nunta pentru fiecare anotimp Marturii de nunta pentru fiecare anotimp Marturii de nunta pentru fiecare anotimp Marturii de nunta pentru fiecare anotimp Marturii de nunta pentru fiecare anotimp Marturii de nunta pentru fiecare anotimp Marturii de nunta pentru fiecare anotimp Marturii de nunta pentru fiecare anotimp

Una dintre temele nuntii poate fi chiar sezonul in care este planificata nunta. Daca si tu iti organizezi evenimentul dupa acest criteriu, ofera-le invitatilor tai o marturie draguta, specifica anotimpului in care este organizata nunta.

Marturiile de nunta poti fi oferite invitatilor in semn de recunostinta si pentru ca darurile sa fie apreciate de toti participantii, tine cont de fiecare detaliu in parte care face diferenta la nunta.

Astfel, pentru o nunta de primavara, poti oferi marturii specifice acestui anotimp, cum ar fi lumanari parfumate cu decor verde (simbolul renasterii) si parfum primavaratic, fluturi decorativi sau cutiute cu buburuze.

Pentru vara, marturiile de nunta colorate se regasesc intr-un evantai din hartie cu penaj viu colorat, intr-un ceas clepsidra umpluta cu nisip sau in stelute de mare.

Toamna, marturiile din sticla decorativa in forma de ghinda, frunze sau conuri vor fi apreciate, in timp ce iarna bradutii, oamenii de zapada si obiectele decorative numai bune de pus in pomul de Craciun vor deveni o amintire de nepretuit pentru orice invitat.

Pagina 1/16

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest