Marturii de nunta ciocolata

Marturii de nunta ciocolata
Marturii de nunta ciocolata Marturii de nunta ciocolata Marturii de nunta ciocolata Marturii de nunta ciocolata Marturii de nunta ciocolata Marturii de nunta ciocolata Marturii de nunta ciocolata Marturii de nunta ciocolata Marturii de nunta ciocolata

Pentru ca ciocolata este un desert adorat de o lume intreaga, atunci cand vrei sa pregatesti tratatii dulci pentru invitatii tai, nu vei da gres daca le oferi in dar marturii de nunta ciocolata.

Din categoria marturii ciocolata, poti alege bomboane de ciocolata, cum ar fi trufe, nuci sau fructe in ciocolata. De asemenea, poti oferi invitatilor praline. De la cupcakes la trufe, micile tratatii dulci pot fi ambalate in cutiute cadou in forma de poseta, cufar, cosulet sau in cutiute speciale inima, respectiv mire si mireasa.

Pentru un rasfat al gusturilor si o experienta senzoriala irezistibila, le mai poti oferi invitatilor ciocolata fondue frantuzeasca, tablete artistice realizate manual din ciocolata belgiana, ciocolata de baut, dar si figurine de ciocolata.

Atunci cand vine vorba de alegerea marturiilor de nunta ciocolata, trebuie sa ai in vedere si anotimpul in care este programat evenimentul. De exemplu, iarna merg foarte bine marturiile fondue si marturiile ciocolata de baut, in timp ce tabletele de ciocolata pot fi daruite in orice sezon.

Indiferent de forma cadoului tau (figurine, tablete, fructe in ciocolata), cert este ca marturiile ciocolata reprezinta un deliciu irezistibil la orice varsta.

Marturiile cadouri ciocolata pot fi personalizate si ambalate in cutii gravate sau trimise in pungute cadou.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest