Trucuri de machiaj pentru sezonul rece

Trucuri de machiaj pentru sezonul rece

Temperaturile scazute din timpul iernii au influenta defavorabila asupra pielii pentru ca gerul naprasnic produce iritatii, usturimi si alte senzatii neplacute. In timp ce mainile se usuca, daca nu esti bine imbracata poti sa degeri,
iar tenul are tendinta sa isi piarda stralucirea.

Si totusi, trebuie sa existe o modalitate pentru a iesi din casa si pe ger, fara a lasa frigul iernii sa afecteze pielea delicata. Urmand cateva trucuri de machiaj, o femeie va ramane frumoasa in orice zi, indiferent de valorile termice.

De hidratare depinde totul

Pentru un ten frumos si un machiaj fara cusur pielea are nevoie de o hidratare intensa, dar si de vitamina A. Foloseste creme de fata si de maini pe baza de vitamina A si laptisor de matca. Aceste ingrediente ii confera stralucire pielii. Machiajul nu arata bine pe o piele uscata si sensibila. De asemenea, foloseste un exfoliant delicat o data pe saptamana pentru curatarea in profunzime a pielii. In functie de tipul tau de ten si in special pentru pielea uscata se recomanda cremele mai grase. Folosind astfel de produse cosmetice, machiajul va rezista mai mult pe fata.

Demachierea este esentiala

Nu uita sa iti cureti tenul seara, inainte de culcare.

Foloseste iarna un factor de protectie solara

Radiatiile ultraviolete exista in orice anotimp, deci si iarna. Ele afecteaza tenul si pentru ca stratul de ozon se degradeaza constant, ultravioletele sunt si mai nocive pentru sanatatea pielii. Prin urmare, este esential sa folosesti un factor de protectie solara sau un produs de hidratare cu SPF.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest