Trucuri de make-up in functie de forma fetei

Trucuri de make-up in functie de forma fetei

Desi forma fetei a fiecareia dintre noi este unica exista niste tipologii in care ne putem incadra. In functie de acest lucru se alege si tipul de machiaj corector astfel incat sa se ajunga la o forma a fetei cat mai simetrica.

Forma ovala. Este considerate forma ideala datorita simetriei perfecte pe care o prezinta si nu necesita machiaj corector. (Jessica Alba)

Forma alungita. Aceasta fizionomie poate fi recunoscuta usor, dupa fruntea inalta, obrajii si linia barbiei alungite. Machiajul corector pentru acest tip de fata presupune doar accentuarea obrajilor cu un blush, pentru a adauga volum in centrul fetei, si reducerea ariei barbiei cu ajutorul unei pudre bronzante. (Sarah Jessica Parker)

Forma rotunda. Este definita de o latime a fetei aproape egala cu lungimea acesteia.  De asemenea obrajii sunt mai plini iar barbia este rotunjita. Pentru a te apropia de o forma ovala, incearca sa obtii o frunte mai ingusta prin aplicarea unui fond de ten mai inchis sau a unui bronzer pe partile laterale ale fruntii. De asemenea pentru a ingusta barbia, poti aplica acelasi produs pe linia maxilarului si sub obraji. (Cameron Diaz)

Forma patrata.  Principala diferenta intre forma rotunda si cea patrata este vizibila in zona maxilarului. Atunci cand te privesti in oglinda observa daca colturile maxilarului au forma rotunjita sau mai ascutita. In cazul in care te incadrezi in aceasta categorie aplica bronzer pe tample si pe linia maxilarului pentru a imblanzi liniile drepte ale fetei. (Demi Moore)

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest