Tendinte: Machiajul ochilor pentru vara 2016

Tendinte: Machiajul ochilor pentru vara 2016

Tendintele de make-up pentru ochi se schimba o data cu vara 2016. De la machiajul bronze-nude la machiajul albastru intens care a inceput sa se poarte din primavara, o femeie moderna poate sa adopte un look inovator cu ajutorul unui machiaj de senzatie.

Ca si produse recomandate care nu ar trebui sa lipseasca din trusa de machiaj a unei doamne este eyeliner-ul de pleoape Ombre Couture by Givenchy. In rest, in functie de stil, de culoarea tenului si de preferinte, poti urma urmatoarele tendinte de top in ceea ce priveste machiajul ochilor:

Machiajul in culori calde: roz si piersica
Vara aceasta se poarta culorile calde, iar atunci cand nu ai nevoie de ceva sofisticat sau intens poti sa iti colorezi pleoapele in tonuri de roz sau piersica. Aceasta tendinta se regaseste mai ales in prezentarile Christian Dior si Jil Sander.

Machiajul nude
Acesta este in tendinte in orice sezon si poate fi realizat ziua, in dorinta de a sublinia frumusetea naturala a chipului feminin. Machiajul neutru al ochilor este extrem de versatil si poate fi combinat cu ruj de la roz deschis la rosu. De la roz pal la bej si maro, machiajul ochilor se realizeaza in tonuri mai inchise sau mai deschise in functie de culoarea tenului tau.

Machiaj in culori reci: de la bleu la albastru
Daca asociezi vara cu cerul albastru sau cu marea, poti recurge la orice culoare doresti de la bleu la turcoaz pentru un machiaj al ochilor patrunzator. Daca ai ochi albastri, alege un ton mai inchis pentru fardul pleoapelor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest