7 perii si pensule de make-up de care nu stiai ca ai nevoie

7 perii si pensule de make-up de care nu stiai ca ai nevoie

Cu atat de multe pensule de machiaj diferite pe piata, poate fi un pic coplesitor pentru tine sa decizi de care dintre ele ai nevoie. In timp ce majoritatea produselor de frumusete au propriile lor perii (cum ar fi pudra, fardul de obraz, etc), exista si alte instrumente diferite de care probabil ca nu ai auzit sau nu stii cum se folosesc. Ce poate fi intr-adevar confuz sunt periile care arata un pic mai trasnit si au forme nebunesti.

Cu toate acestea, desi unele dintre aceste perii pot parea un pic ciudate, de fapt, ele au utilizari uimitoare. Pentru a vedea o selectie de sapte perii si pensule de make-up pe care le-ai putea folosi si tu daca ai sti ce rol au, deruleaza in jos imaginile.

Pensula de aplicat culoare in zonele curbate ale ochiului
Aceasta perie are o forma cu peri mai mici intr-un capat si mari mari in celalalt care ii permite sa patrunda cu usurinta atat intre pliurile de la ochi, cat si la arcada in acelasi timp. Pensula se foloseste pentru a defini ochii atunci cand este nevoie sa folosesti culoare in zonele curbate ale ochiului.

Perie machiaj cu design inovator
Aceasta perie trei in unu iti contureaza ochii, obrajii si lina maxilarului. Daca ai vreodata nevoie de o perie universala, acest model de la Sephora te ajuta sa obtii un look glam.

Perie de intins fondul de ten
Geniul din spatele acestei perie consta in faptul ca are peri de diferite lungimi pentru a ajuta la distribuirea fondului te ten care trebuie intins perfect pe piele.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest