Noul must have pentru unghii se numeste Pink Touch

Noul must have pentru unghii se numeste Pink Touch

Noul must have pentru unghii se numeste Pink Touch si este mai mult decat o manichiura obisnuita. Melkior, in colaborare cu Fundatia Renasterea au creat manichiura Pink Touch (Atingerea Roz), ce presupune auto-examinarea lunara a sanilor, dar si un control medical periodic.

Manichiura Pink Touch se face doar pe trei unghii (aratator, mijlociu si inelar) si consta in aplicarea unei oje roz dechis, dar si a unui decor cu fundita roz, care te ajuta sa constientizezi ce importanta este examinarea lunara a sanilor. Cele trei degete decorate cu fundita sunt folosite de regula pentru auto-examinarea sanilor.

In aceasta colectie de beauty pentru unghii gasesti un kit manichiura, un lac de baza pentru protectie 2 in 1, oja lucioasa, decor adeziv pentru unghii, o oglinda rotunda, dar si doua pile cu ajutorul carora dai forma dorita unghiilor tale.

Manichiura Pink Touch poate fi realizata la salonul profesional Melkior sau acasa, chiar de tine. Fa-ti si tu aceasta manichiura simbol, achizitionand KIT-ul de Manichiura Pink Touch, iar apoi deschide o conversatie pe aceasta tema cu prietenele tale, ca sa le faci sa constientizeze importanta auto-examinarii sanilor.

In plus, purtand manichiura simbol Pink Touch, primesti un discount de 15% pentru o mamografie in Centrul Medical de Excelenta Renasterea.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest