Manichiura french, dupa ultimele tendinte

Manichiura french, dupa ultimele tendinte

Esti mireasa de 2018 si cauti un stil de manichiura in tendinte, inspirata din stilul clasic? Manichiura french este cea mai buna solutie pentru tine. Daca nu iti plac culorile intense si vrei ca unghiile tale sa fie in ton cu rochia de mireasa, atunci manichiura french simpla, cu glitter sau in nuante neutre este o alegere demna de mireasa delicata. In 2018 manichiura frantuzeasca ajunge la un alt nivel. Pentru un look inovator, poti purta model floral pe unghii, mici bijuterii, dar si  imprimeuri spectaculoase, cunoscute sub denumirea de nail art.

Manichiura French cu model artistic si bijuterii
Unghiile de forma patrata se pot vopsi cu lac transparent, dar si cu oja alba la varfuri. Pentru un decor de exceptie, mireasa poate folosi un model artistic la alegere, dar si cateva pietricele.

French nude si glitter
Fie ca porti unghii false sau naturale, trebuie sa stii ca in 2018 se poarta unghiile nude sau roz prafuit, cu alb in varf. Una dintre unghii poate fi diferita de celelalte, ca in imagine.

Unghii scurte in nuante de ombre
Unghiile scurte arata bine daca sunt ingrijite si vopsite in tonuri discrete de ombre. De la nude la alb, mai este un singur pas pentru a crea aceasta manichiura frantuzeasca.

Manichiura french cu glitter
Ce poate fi mai dragut decat sa adopti un stil clasic la care sa adaugi ceva glitter? Aceasta manichiura frantuzeasca cu unghii date cu lac transparent si oja alba in varf sunt marcate cu glitter auriu.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest