Make-up pentru o mireasa blonda

Make-up pentru o mireasa blonda

Parul blond necesita o atentie deosebita. Atunci cand iti alegi produsele de make-up pe care doresti sa le folosesti trebuie sa tii cont si de culorile care se potrivesc nuantei parului tau. De aceea, mai intai trebui sa stabilesti categoria in care te incadrezi: blond platinat (Christina Aquilera), blond auriu (Blake Lively) sau blond natural cu suvite de diferite nuante (Jennifer Aniston).

Blond platinat. Opteaza pentru culori reci care au in compozitie nuante de gri. Pentru machiajul ochiilor sunt recomandate culorile in nuante cenusii dar si argintiu. O atentie deosebita trebuie acordata spancenelor care trebuiesc conturate pentru a da structura fetei. Acest lucru trebuie realizat cu multa grija pentru a nu folosii o nuanta prea inchisa sau in dezacord cu nuanta parului. Pentru buze sunt recomandate nuantele reci de rosu dar si cele de roz, care complementeaza perfect blondul platinat.

Blond auriu. Alege nuantele de roz si peach cu o atingere de auriu atat pentru obraji cat si pentru buze. Pentru machiajul ochilor sunt indicate nuantele de mov inchis si violet. Trebuie sa te asiguri mai ales pentru machiajul de zi ca nuantele folosite nu sunt unele prea reci deorece acest lucru ii va oferii parului nuanta alamei.

Blond natural/suvite. Machiajul pentru un astfel de par trebuie sa fie unul in culori calde ce amintesc de vara precum caramel sau honey. Evita culorile caramizii pentru ca iti vor face tenul sa para lipsit de viata. Un alt truc este acela de a folosi un iluminator in nuante aurii/champagne si sa le eviti pe cele argintii /pearl.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest