Machiajul de zi

Machiajul de zi

Indiferent ca vorbim despre o zi normala de serviciu, o intalnire sau un interviu pentru un job, machiajul face parte din rutina ta zilnica. Acesta trebuie sa fie adecvat momentului zilei pentru a reusi sa iti pui in valoare cat mai bine trasaturile fara a exagera.

Machiajul de zi trebuie sa fie unul discret, care iti pune in valoare trasaturile fara a parea ca porti prea mult. Poate fi realizat in doar 5 minute daca alegi un machiaj de zi cat mai simplu sau poti petrece o jumatate de ora in fata oglinzii, totul depinde de timpul pe care il ai la dispozitie dar si de complexitatea acestuia.

Sunt cativa pasi de baza care sunt valabili indiferent de alegerea pe care o faci.

Inainte de a aplica machiajul trebuie sa ai grija de tenul tau. Incepe prin a te demachia, a aplica toner si a-ti hidrata pielea cu o crema cu factor de protectie. Acest lucru te va ajuta sa iti pastrezi tenul hidratat intreaga zi.

Daca ai un ten gras atunci aplica o lotiune matifianta pe intreaga fata, astfel vei reusi sa controlezi excesul de sebum ce poate aparea.

Continua prin a aplica fondul de ten intr-o culoare cat mai apropiata de cea a tenului tau. Corecteaza eventualele imperfectiuni cu ajutorul unui corector si aplica un strat de pudra translucida pe zona T a fetei. Putin blush crema aplicat pe pometi va da exact stralucirea si culoarea de care ai nevoie pentru un look fresh.

Acum ca ai obtinut un ten perfect continua cu machiajul ochilor. Mizeaza pe culori neutre, cat mai naturale precum ivory, crem, maro, gri sau aplica doar un strat de iluminator in coltul interior al ochilor si imediat sub spranceana.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest