Machiaj rezistent pentru zilele hot de vara

Machiaj rezistent pentru zilele hot de vara

Machiajul de vara este mai anevoios deoarece fardurile intra in contact cu sebumul si cu transpiratia si se intinde pe fata, iar in cele din urma se diminueaza, pierzandu-si din farmec.

Solutia este aplicarea unui machiaj rezistent care isi va pastra aspectul fresh chiar si pe timp de canicula. Tinand cont de calitatea produselor folosite, iata ce trebuie sa faci ca sa te bucuri de un machiaj perfect la orice ora din zi, inclusiv pe vreme torida.

Foloseste cosmetice fara grasime
Atunci cand este cald afara, incearca sa eviti produsele de beauty pe baza de ulei, mai ales daca ai tenul gras si transpiri usor. In loc de fardurile cu ulei, foloseste cosmeticele pe baza de apa.

Poarta o tunsoare bob sau prinde-ti parul
In zilele toride, cel mai indicat este sa iti legi parul astfel incat sa nu transpiri. Acest lucru ar cauza deteriorarea machiajului.

Foloseste mascara si creion dermatograf rezistente la apa
Inlocuieste creionul dermatograf de tip khol cu un creion si mascara waterproof, astfel incat sa elimini din start surprizele neplacute.

Alege o baza buna pentru machiaj
Chiar daca nu te machiezi in timpul verii atunci cand te imbraci casual, la o tinuta de seara, machiajul este accesoriul la care nu poate renunta nicio femeie. Foloseste o baza de machiaj de buna calitate, astfel incat fondul de ten, fardurile si creionul dermatograf sa se fixeze mai bine.

Foloseste hartie absorbanta si tine la indemana un evantai
Ai grija sa iti ramana tenul in permanenta uscat eliminand excesul de sebum si transpiratie cu ajutorul unei hartii absorbante speciale. De asemenea, poarta permanent in poseta un evantai ca sa eviti transpiratia excesiva si astfel deteriorarea machiajului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest