Marsala: Stiluri de machiaj pentru anul 2015

Marsala: Stiluri de machiaj pentru anul 2015

In sezonul cald din 2015 predomina stilul de machiaj natural, apropiat de culoarea tenului tau. Daca vrei sa urmezi tendintele de make-up din 2015, tine cont de culoarea vedeta din acest an, dar si de culorile discrete care sunt in tendintele de beauty.

Desi marsala este vedeta anului 2015, aceasta culoare eleganta si sobra este folosita adesea doar in tonuri discrete.

Cu produse de machiaj in tonuri indraznete folosite  pentru colorarea buzelor, a pometilor, dar si a pleoapelor, iti vei scoate in evidenta tinuta la evenimente formale. Tonurile marsala sunt perfecte pentru femei indraznete, de aceea machiajul in culori tari este acel accesoriu nelipsit din arsenalul femeii moderne. Poarta rochii de seara de culoare rosu inchis, bijuterii cu cristale marsala sau posete in nuante bordeaux si pune-le in evidenta cu ajutorul unui machiaj bine definit.

Marsala este o culoare frumoasa si poate fi folosita de femei atat la ocazii speciale, cat si in peisajul nuntilor. Potrivita pentru orice tip de ten, marsala va arata superb cu conditia sa folosesti rosul, visiniul sau culoarea plumarie in combintatiile corecte, astfel incat sa nu arati ca un clovn atunci cand iesi din casa!

Daca esti o persoana cu trasaturi bine definite, iar machiajul monocrom te avantajeaza, afla ca acesta este o tendinta a anului 2015 care va ramane mult timp la moda. Purtand aceleasi nuante de culori pentru ochi, obraji si buze, vei avea un look sofisticat mai ales ca marsala arata superb pe orice tip de ten.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest