Cum sa ai mereu un look fresh?

Cum sa ai mereu un look fresh?

Dupa o noapte alba este greu de imaginat ca nu esti obosita, dar, cum machiajul face minuni, vezi cum anume sa te folosesti de produsele cosmetice astfel incat sa ai un look fresh si tineresc in orice moment al zilei.

Efectele oboselii pot fi de domeniul trecutului daca recurgi la urmatoarele sfaturi de beauty cu o seara inainte:

Indeparteaza orice urma de machiaj
In fiecare seara, fa-ti obiceiul sa te demachiezi. Acesta este secretul unui look sanatos si odihnit. Rezidurile de farduri produc iritatii si roseli atunci cand se acumuleaza in pliurile pielii. Din aceasta cauza epiderma nu se regenereaza eficient  in timpul somnului. Pentru a indeparta toate urmele de fard, foloseÅŸte o lotiune fara sapun pentru spalat tenul, iar la final aplica un ulei natural in jurul ochilor, care dezintegreazăa cu succes orice urma de machiaj. Sterge apoi cu o discheta demachianta excesul de ulei.

Trateaza alergiile si oboseala cu antihistaminice
Antihistaminicele sunt o clasa de medicamente menite sa trateze alergiile. Sunt foarte eficiente in tratarea ochilor inrositi si iritati, reduc umflaturile si cearcanele, asigurand in acelasi timp o buna circulatie sanguina. De aceea, atunci cand simti ca esti foarte obosita sau ca ochii tai sunt umflati si rosiii dimineata, astfel de medicamnete te pot ajuta. Este indicat sa discuti cu medicul sau cu farmacistul inainte de a lua astfel de medicamente.

Exfoliaza delicat pielea
Celulele moarte care se acumuleaza la suprafata pielii tale sunt la randul lor responsabile pentru aspectul obosit. Dar ochii sunt cei care te dau intotdeauna de gol. Pielea din jurul lor este mult prea delicata pentru a fi exfoliata cu o solutie abraziva, de aceea este necesar sa apelezi la un peeling chimic. Iaurtul este solutia care te poate ajuta. Contine acid lactic, o substanta care indeparteaza celulele moarte, dar fara sa fie agresiva cu pielea sensibila a ochilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest