Cum se poarta fardul de pleoape marin?

Cum se poarta fardul de pleoape marin?

Daca te-ai intrebat cum se poarta fardul de pleoape in nuante de albastru marin, raspunsul este ca tu alegi felul in care sa il porti. In timp ce ziua este firesc sa te limitezi la un machiaj mai discret si sa aplici mascara de gene, seara te poti dezlantui la petrecerile din acest sezon alegand un fard de pleoape in culori de turcoaz.

Cert este ca machiajul acvatic sau marin te duce cu gandul la o vacanta exotica, astfel incat poti alege o culoare oceanica, cum este albastrul marin pentru machiajul tau de zi sau de seara. Folosind un fond de ten apropiat de culoarea pielii tale, dar si un machiaj de pleoape care iti pune in evidenta culoarea ochilor, vei iesi din anonimat la orice petrecere!

Tonurile marine se regasesc inclusiv in machiajul unghiilor, iar culorile folosite pot varia de la bleu pop la ultramarin.
Nu trebuie sa te limitezi la o singura culoare! In functie de vestimentatie si de stil, de colorit si de textura, alege farduri de ochi cu irizatii de azur, turcoaz, albastru pur, bleu profund, acvamarin ocean, marin metalic si indigo. Aceste culori pot fi mate si simple pentru zi sau in nuante sidefate pentru un machiaj stralucitor si dramatic de seara.

Ca sa obtii rezultate de durata, alege produse de make-up de la Melkior, fie ca optezi pentru farduri de pleoape trio cu ajutorul carora sa realizezi degradeuri sau cauti farduri de pleoape in patru nuante.

Cert este ca vei avea nevoie de un creion de ochi khol pentru o aplicare precisa, fard de pleoape cu pigmentatia dorita, mascara ce alungeste genele si eyeliner semipermanent. Astfel echipata, iti poti realiza fara griji machiajul dorit.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest