Machiajul perfect: In ce ordine trebuie sa aplici produsele de make-up?

 Machiajul perfect: In ce ordine trebuie sa aplici produsele de make-up?

Un machiaj perfect poate fi realizat acasa, tinand cont de doua lucruri: alegerea produselor destinate tipului tau de ten si aplicarea machiajului cu respectarea unor pasi. Daca esti dependenta de produsele de beauty, nu ezita sa iti imbunatatesti zilnic look-ul urmand intr-o ordine fireasca pasii de machiaj indicati. Inainte sa iti cumperi o trusa de machiaj cu toate produsele si ustensilele necesare, intreaba-te ce asteptari ai de la machiajul cotidian si ce look vrei sa obtii.

Citeste prospectul si afla ce ingrediente contine fiecare produs in parte. Alege produse de machiaj care nu incarca tenul si respecta ordinea in care le aplici, dupa cum urmeaza:

Demachiere si hidratare
Primul pas tine de curatarea si de hidratarea tenului. Foloseste o crema pentru demachiere sau apa micelara. Indeparteaza demachiantul cu apa termala si cu o crema hidratanta pe care o folosesti in mod curent.

Aplicarea fondului de ten
Aplica un fond de ten adecvat pentru tipul tau de piele. Citeste prospectul inainte de achizitionarea unui astfel de produs ca sa stii daca iti indeplineste asteptarile.

Anticearcan
Indiferent de formula anticearcanului folosit, intinde-l cu degetele ca sa intre in piele si sa se omogenizeze in combinatie cu fondul de ten.

Curatare sprancene
Urmatorul pas este curatarea sprancenelor cu o periuta umeda si conturarea lor intr-o nuanta mai deschisa decat parul. Poti folosi un produs crema, un creion sau un produs compact.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest