Sarbatoreste Valentine’s Day la Pensiunea Casa Domneasca****

Sarbatoreste Valentine’s Day la Pensiunea Casa Domneasca****
Sarbatoreste Valentine’s Day la Pensiunea Casa Domneasca**** Sarbatoreste Valentine’s Day la Pensiunea Casa Domneasca**** Sarbatoreste Valentine’s Day la Pensiunea Casa Domneasca****

Se apropie Valentine’s Day si vrei sa-ti impresionezi iubita? Vrei sa aniversati ziua in care v-ati cunoscut sau ziua in care v-ati casatorit? Sau pur si simplu iti doresti un week-end romantic alaturi de persoana iubita intr-o atmosfera de basm si departe de toata agitatia din oras?

Nimic mai simplu! Pensiunea Casa Domneasca**** vine in intampinarea dorintelor tale cu o oferta speciala pentru aceste evenimente.

Nascuta din dorinta de a crea ceva unic si deosebit in „Orasul regilor”, Pensiunea Casa Domneasca**** a fost construita in anul 2007, in apropierea Bisericii Domnesti si a Ruinelor domnesti San Nicoara, pe o colina la poalele careia se intinde municipiul Curtea de Arges in toata splendoarea lui…

Numele pensiunii a fost inspirat de locul in care aceasta este amplasata, in chiar centrul istoric al primei capitale a Tarii Romanesti. Dar, denumirea aleasa pentru Pensiunea Casa Domneasca****, sugereaza totodata si un anume standard la care ar trebui sa se astepte oaspetii care calca pragul pensiunii.


Casa in sine, se doreste a fi altceva din punct de vedere turistic, o casa adevarata, intima si calda, primitoare si odihnitoare astfel incat oaspetii sa se simta ca acasa.
 

Locul in care este amplasata Casa Domneasca****, in chiar centrul orasului, dar intr-o zona inconjurata de multa verdeata si extrem de linistita, pe o colina care da o tinuta impunatoare constructiei, imprima unicitate locatiei.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest