Saptamana de miere: 7 zile de sex nebun!

Saptamana de miere: 7 zile de sex nebun!
Saptamana de miere: 7 zile de sex nebun! Saptamana de miere: 7 zile de sex nebun! Saptamana de miere: 7 zile de sex nebun! Saptamana de miere: 7 zile de sex nebun! Saptamana de miere: 7 zile de sex nebun!

Va pregatiti pentru luna de miere si chiar daca nu planuiti sa faceti scuba-diving sau bungee-jumping, va doriti sa traiati cele mai tari senzatii. Vrei sa ai parte de 7 zile de sex nebun? Ia-ti agenda, noteaza si pregateste-te pentru cea mai tare experienta a vietii tale!

Ziua 1 – Sani antrenati in masaj erotico-terapeutic! Toarna putina lotiune de masaj pe pieptul si stomacul lui si apoi maseaza-l cu sanii tai goi. Nu te opri pana ce crema nu este absorbita in piele! O alta varianta ar fi sa pui lotiunea direct pe sanii tai. Bonusul? Lotiunea racoroasa iti va intari sfarcurile si astfel, iti va transforma sanii intr-un instrument mai bun pentru masaj! Asaza-te in genunchi si sprijinindu-te in maini, arcuieste-ti spatele si freaca-ti bustul de bazinul si torsoul lui. In timpul masajului, incearca sa pastrezi contactul vizual, intr-un mod provocator!

Ziua 2 – Sex oral in dus! Pandeste momentul in care iubitul tau pleaca la dus, acorda-i putin timp pentru a-si face ritualul si dupa aproximativ 10 minute, pregateste-te de atac. Invadeaza-l fara a spune un cuvant, asaza-te in genunchi si treci la treaba. Daca planuiesti pentru inceput un inaltator “hand-job”, foloseste balsamul de par pe post de lubrifiant.

Ziua 3 – Sex in picioare! Lasa-l sa te penetreze in timp ce stai cu fundul pe o masa, un bar sau o chuveta, iar el sta in picioare, aproximativ imbracat. Daca iti place sexul, lipita de perete, cu siguranta iti va placea si pozitia asta. Hainele, in timpul sexului, creaza senzatii incredibil de sexi. Nicio femeie nu poate rezista tentatiei unui barbat deasupra ei, complet imbracat!

Pagina 1/2

Etichete:

sexdragoste

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest