Luna de miere la Barcelona

Luna de miere la Barcelona
Luna de miere la Barcelona Luna de miere la Barcelona Luna de miere la Barcelona Luna de miere la Barcelona Luna de miere la Barcelona Luna de miere la Barcelona Luna de miere la Barcelona Luna de miere la Barcelona Luna de miere la Barcelona

Nimic mai romantic decat sa-i spui sotului tau “Te quiero” plimbandu-te pe cea mai populara artera din Barcelona – La Rambla! Daca inca nu te-ai hotarat unde sa-ti petreci luna de miere in plina primavara, Barcelona este alegerea perfecta!

Lucrari arhitecturale unice, privelisti care-ti taie respiratia, parcuri minunate, delicioasa paella marisco (paella cu fructe de mare) si reduceri masive la majoritatea magazinelor din centrul orasului! O oferta careia cu greu ii poti rezista!


Cum te plimbi prin Barcelona

Sunt atatea obiective turistice interesante, incat, daca nu stai cel putin doua saptamani, va trebui sa faci o selectie riguroasa. Sau sa iei busul turistic al orasului pe toate cele trei rute – verde, rosie si albastra si sa vezi macar in trecere cele mai importante locuri din Barcelona. Ca sa faci economie cumpara inca de la inceput doua zile consecutive de plimbare cu busul pentru ca vei obtine reduceri semnificative. Busul turistic se ia din Placa Catalunya, punctul central la Barcelonei in oricare dintre cele trei directii principale, cobori la orice obiectiv de pe traseu si, dupa ce-l vizitezi, iei urmatorul bus si continui plimbarea. La urcarea in bus vei primi o pereche de casti pe care le conectezi la aparatul amplasat in fata fiecarui scaun, alegi limba in care vrei sa afli informatiile turistice si ai propriul ghid prin Barcelona!

Ce vizitezi in Barcelona

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest