Luna de miere cu buget redus pentru anotimpul cald

Luna de miere cu buget redus pentru anotimpul cald
Luna de miere cu buget redus pentru anotimpul cald Luna de miere cu buget redus pentru anotimpul cald Luna de miere cu buget redus pentru anotimpul cald Luna de miere cu buget redus pentru anotimpul cald Luna de miere cu buget redus pentru anotimpul cald Luna de miere cu buget redus pentru anotimpul cald Luna de miere cu buget redus pentru anotimpul cald

Pentru cuplurile cu buget restrans care vor sa isi petreaca luna de miere in afara Romaniei, exista cateva destinatii din Europa unde cazarea si mancarea nu costa o avere.

De la pedalatul prin mediul rural pitoresc al Croatiei la explorarea parcurilor din Barcelona, exista o multime de activitati si locatii de vizitat pentru tinerii insuratei care isi doresc o vacanta de vara aventuroasa.

Iata care sunt aceste destinatii turistice, ideale de vizitat in anotimpul cald:

Amsterdam
Cea mai buna luna de vizitat Amsterdam este august, asa ca proaspetii insuratei care vor sa se plimbe cu vaporasul pe apa pe canalele navigabile din capitala Olandei o pot face in ultima luna de vara. Ca si obiective turistice, Vondelpark este locul perfect pentru o plimbare cu bicicleta, in timp ce Muzeul Van Gogh, o vizita la centrul de stiinta Nemo si achizitionarea de suveniruri din Nine Streets este o alta modalitate de petrecere a timpului liber. Restaurantele si cafenelene din Amsterdam sunt numeroase, iar unele dintre ele au preturi acceptabile.

Regiunea Dalmatia Centrala
Da, exista dealuri inalte,plaje cu pietris si trasee minunate, dar calatori vor gasi in regiunea Dalmatia Centrala si magazine de moda, arhitectura veche sau cluburi de noapte, toate raspandite de-a lungul coastei de sud a Croatiei. Explorand Palatul Diocletian din Split, un monument vechi de o mie de ani, vei descoperi arhitectura romana in toata splendoarea ei. Explorarea acestui obiectiv turistic si a orasului Hvar este gratuita.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest