Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon

Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon
Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon Cele mai bune destinatii pentru luna de miere dupa sezon

In functie de data la care te casatoresti, exista o destinatie potrivita pentru fiecare perioada din an in parte ideala pentru luna de miere. Daca iti place frigul, poti merge la schi in lunile de iarna, dar daca preferi timpul calduros chiar si in luna ianuarie, Australia este destinatia de vis pentru cuplurile care iubesc vremea torida.

Iata mai multe destinatii pentru luna de miere recomandate de specialistii in turism, pe care este bine sa le selectezi in functie de vreme.

Ianuarie: Sydney, Australia
Sydney este locul unde te vei simti bine la inceput de an intr-o escapada romantica. Poti incepe Anul Nou urmarind focurile de artificii de pe Podul Harbour sau de la Opera House, iar pana pe 8 ianuarie, ai ocazia sa te bucuri de concertele si festivalurile din oras.

Daca aceste idei nu iti surad, in luna ianuarie mai pot vizita Mexic, Thailanda sau India. Pentru cei care vor o destinatie europeana, dar si zapada, o luna de miere petrecuta pe partiile din Alpi este o idee excelenta.
Alege oricare destinatie doresti intre Elvetia, Franta, Austria sau Italia.

Februarie: Negril, Jamaica
Daca vreti sa ajungeti mai departe de Paris, plajele Sandals Negril si Seven Mile Beach din Negril, Jamaica sunt o alegere de neuitat. Aici va puteti balaci in voie chiar si in luna februarie.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest